Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto się uczyć grafiki?

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , od kilku dni mam myśli związane czy warto uczyć się grafiki? czy lepiej html,css,php języków do tworzenia stron . Podacie jakieś konkretne argumenty ,aby mnie to bardziej zainteresowało jeśli to tak można nazwać ;p

Polecą "Lubie to"

/zakaz handlu

Opublikowano

To zależy, nie musisz robić nic na siłę. Dla niektórych grafika komputerowa to przyjemność, a dla nie których programowanie.

Sam musisz zadecydować ;)

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej się zająć grafiką oczywiście jak masz kreatywność :)

1341493750-U674515.jpg

Sygnatura mojego autorstwa.

Chcesz sygnaturę i avatar pisz pw.

Opublikowano

Sprawdź czy nie znudzi Ci się grafika , tak jak mi po kilku dniach.

Bardziej przyszłościowe będzie programowanie ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zdecydowanie więcej osiągniesz przez programowanie, ale grafika też jest dobra. Zdecydowanie bardziej "przyjemnościowa"

Opublikowano

Jeśli masz kreatywność i lubisz rysować to polecam ci grafikę ponieważ można się z nią ubawić :D.

Jeśli jesteś bardziej fanem inetrnetu, tzn. lubisz prace na długi czas, jesteś długo na kompie to polecam ci to, fajne stronki e można zrobić i potem sprzedawać, ja tak zrobiłem ;).

Ja nie moglem się zdecydować a wiec wybrałem te dwa dzięki czemu przydały mi się oba w życiu, lecz więcej przydało mi się jerzyk do stron i umiejętność obsługiwania dużej ilość rodzai stron.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jak nauczysz się pisać strony i też nauczysz się robić grafikę zrobisz jakieś logo itp i będziesz miał wtedy zajebistą stronę :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeśłi jesteś kreatywny, masz bujną wyobraźnie to idź na grafika.

1337113491-U379973.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...